Green Note aposta pels temes propis

El duet presenta aquest dissabte a la llibreria La Trenca i la Fada Ignorant el seu primer àlbum 'Green Bossa'

Data: 18/03/2022

Green Note aposta pels temes propis

La cançó Estiu.ad va ser el punt d’inflexió. Els Green Note, el duet de versions format per Edu Cabrera i Marta Verdes, es va llançar a composar arran d’un concurs convocat per RTVA. No el van guanyar però com recorda la vocalista Marta Verdes va ser una victòria en animar-los a treballar un repertori propi.

Estiu.ad va ser el primer tema i després n’han vingut d’altres. Aquest dissabte el grup format per Edu Cabrera i Marta Verdes presenta el seu primer EP, Green Bossa, un treball de la discogràfica andorrana SEMM records. Són cinc temes en català i de clara influència brasilera, una influència que ja deixen clar des del mateix títol de l’àlbum.

Als estudis de Sònica van comptar amb “la professionalitat i el bon gust” del tècnic Pep Bordas que va tenir un paper destacat en la producció i el suport del saxo de Suso Real, el baix de Lucas Barreiro (Four Flags) i la bateria de Dante Falótico. (Shuffle Express). Quatre dels temes han estat arranjats per banda mentre que el cinquè ha estat interpretat amb guitarra i veu.

Les presentacions d’aquest dissabte comencen a les 12:30 a la llibreria La Trenca on la Marta i l’Edu participaran en l’escolta del disc i respondran a les preguntes del públic. A les 22 hores pujaran a l’escenari de la Fada Ignorant, acompanyats de Suso Real, on a més dels cinc temes de l’ep i de les covers de sempre anuncien alguna primícia. “Un tema en anglès, un tema nou i una versió de samba”.

A més d’Estiu.ad, la resta de cançons són:

Que la mar es porti bé, un tema inspirat en la besàvia de Marta Verdes i que parla de l’emigració

Green bossa, un clam a gaudir de l’instant i de la vida

Tot és possible, una cançó optimista que anima a no abandonar l’utopia

Far, un homenatge als amics que ens il·luminen en plena foscor.

Notícies relacionades

Edu Cabrera:

Edu Cabrera: "Hi ha una cultura musical sorprenent a les escoles"

Dimecres 09 de febrer de 2022

Fa 15 anys que treballa com a professor de guitarra a l’Espai de Música Moderna d’Andorra la Vella. Enguany, participarà a la IV edició del Festival internacional de guitarra oferint un taller sobre efectes.

Llegir més