El tren de la Musa desembarca a l’Auditori voltat d’amics

Jacob Díaz convoca a un bon grapat de músics del país per presentar-hi aquest divendres el seu primer disc

Data: 17/03/2022

El tren de la Musa desembarca a l’Auditori voltat d’amics

El Tren de la Musa, la marca del nou projecte de Jacob Díaz, es va envoltar de bons amics en l’enregistrament del seu primer àlbum Vent del nord. Ara ha volgut que l’acompanyin també en la presentació oficial del disc que tindrà lloc a l’Auditori Nacional aquest divendres a les 21 hores. A la banda base formada per Ivan Castells, Jenny Dobarro, Deborah López i Marc Mas (bateria) s’hi aniran sumant diversos cantants i músics. Així aniran desfilant per l’escenari Ishtar Ruiz, Flavio Bento, David Pérez (Old School), Lucas Barreiro (Four Flags), Carlos Lozano (Perséfone) i Jordi Díaz.

El concert, el segon del cicle que va obrir fa dues setmanes Delafé, representa una oportunitat per escoltar la totalitat del llarga durada del qual es van avançar l’any passat les cançons Quan Em Mires De Reüll i Vent del Nord a YouTube i les plataformes digitals.

El treball, enregistrat a l’estudi Ivolution de Marc Mas, està composat per deu temes composats en els darrers anys i ja interpretats en locals com la Fada Ignorant. Tot i les tres dècades de trajectòria musical de Jacob Díaz,que ha passat per grups com Lost o The Axle, aquest és el primer cop que entra a l’estudi per un disc propi que s’ha cuit a foc lent.

Els temes, tots ells en català, estan, com ell mateix apunta, plens d’emocions, melanconia i superació personal.. «Es un resum dels trenta anys que porto donant guerra amb la música on hi ha hagut activitats de molta activitat i d’altres de menys». Díaz és l’autor de tots els temes exceptuant una la lletra obra de la seva amiga Martha Roquett, i interpreta pràcticament tots els instruments: veu, guitarra acústica i elèctrica, baix...

Banda base
Ivan Castells: guitarra elèctrica
Jenny Dobarro: baix elèctric
Deborah López: piano, teclats i veus
Marc Mas: bateria

Convidats
Isthar Ruiz: cors
Flavio Bento: piano i teclats
David Pérez: guitarres acústica i elèctrica
Lucas Barreiro: baix elèctric
Carlos Lozano: guitarra elèctrica
Jordi Díaz: teclats

 

Notícies relacionades

Jacob Díaz: “Està bé gravar discos, però tocar en directe no té preu”

Jacob Díaz: “Està bé gravar discos, però tocar en directe no té preu”

Divendres 18 de març de 2022

El compositor, intèrpret i vocalista debuta a l’Auditori Nacional amb un nou projecte, la banda El Tren de la Musa. La cita servirà per presentar els temes del seu primer disc, ‘Vent del nord’.

Llegir més