31Moha31 presenta la mixtape 'Fête Noire'

Data: 23/02/2022

31Moha31 presenta la mixtape 'Fête Noire'

Des d’aquest dimecres a la matinada es pot escoltar a les plataformes digitals com Spotify el nou treball del raper 31Moha31. Es tracta de la mixtape Fête Noire de vuit peces on ha comptat amb la col·laboració de diversos companys de generació.

31Moha31 el qualifica de mixtape perquè “no és un projecte molt estructurat com un llarga durada. Es tracta de cançons que mostren la meva evolució com artista i les millores a nivell de producció”.

Usa les bases de tercers, moltes d’elles de productors amb els que té relació, sobre les quals articula les lletres molt personals. Defineix la intro, que dona nom al treball, com una peça intensa a partir de les quals es van succeint cançons dures d’elevat ritme com Pas ici, amb la col·laboració de Flake, o Parano, amb W’WISE

Es a partir de la cinquena cançó -Derecho- que intepreta amb URI que el treball esdevé més profund donant molta més importància a la lletra.

El cantant es mostra molt satisfet de les col·laboracions. Destaca per exemple la potència lírica de l’URI, la química que es va produir amb W’WISE amb un “tema de pura tècnica sense seguir l’estructura clàssica” o la sintonia amb el Flake en el rebuig a la competitivitat de la cultura hip hop a Andorra.

31Moha31 continua treballant en nous temes des de Toulouse amb la novetat que ara s’atreveix amb el castellà.