Exitós retrobament dels Four Flags amb el públic

Data: 18/02/2022

Exitós retrobament dels Four Flags amb el públic

El tema instrumental Intro obrirà el nou treball dels Four Flags Elements i també ha encetat el concert d’aquest divendres en una reformada sala d’actes del comú d’Escaldes.

Broken Toy ha estat la primera sorpresa de novetats. Rock i adrenalina sobre el patiment i l’angoixa. Riccardo Sandrini ha aparegut sorpresivament des de la platea i s’ha posat des dels primers compassos el públic a la butxaca.

La banda “indie” ha continuat amb un altre tema de l’EP que preparen per llançar aquest mes de març.The Sea, amb un Sandrini tirant de falset, i Don’t Get it Wrong, els primers singles, han estat punts àlgids d’un primer concert de la formació des de l’esclat de la pandèma i que ha mostrat una banda amb més maduresa, riquesa de registres i profunditat.

Els temes del seu anterior treball -Virtus Unita Fortior- s'han succeit fins a la part central del concert destinada a presentar el nou treball. Friends és una balada melòdica sobre com recuperar la confiança amb les persones després d’haver estat víctima de la violència de gènere. Una cançó sobre una qüestió dura però, com explica el cantant i compositor Riccardo Sandrini, tractadacom en tot disc amb “un missatge en positiu”. Unexpected Healing, en canvi, és un tema vital que avança in crescendo de la mà dels jocs instrumentals i que tracta de l’inesperat reflotament d’una relació al límit.

Al llarg dels 80 minuts del concert, els Four Flags han repassat els la quinzena de temes del seu repertori passats pel sedàs d’una formació ampliada de quartet a quintet i ahir amb el suport als teclats de la Déborah.

Per tancar el concert, convertit en experiència multidisciplinar amb la projecció de l’art plàstic del bateria Martín Blanco, els Four Flags, ara cinc i ahir sis, van triar per tancar la peça Back again, un retorn als escenaris amb noves cançons sota el braç.

Notícies relacionades

Four Flags posa ritme a Andorra Telecom

Four Flags posa ritme a Andorra Telecom

Dilluns 12 de setembre de 2022

El tema 'Finding Out' serà la banda sonora del número 115

Llegir més
Four Flags presenta quatre nous temes en directe

Four Flags presenta quatre nous temes en directe

Divendres 18 de febrer de 2022

La formació ´indie´ avança el contingut del seu nou àlbum en concert a Escaldes-Engordany

Llegir més

Una bona jugada

Divendres 10 de maig de 2019

A la sèrie ‘Les de l’hoquei’ Andorra ensenya la poteta: la més recent incorporació, un tema de Four Flags a la banda sonora

Llegir més