L'abarset creix amb DJ de renom

Data: 17/02/2022

L'abarset creix amb DJ de renom
L’Abarset, el popular local d’oci i restauració de Grandvalira, ha tornat amb l’objectiu de situar-se entre els millors après-ski d’Europa, ara sense les restriccions derivades de la pandèmia. I ho fa amb una proposta musical que inclou estils com el tech–house i l’electro–house amb alguns grans noms de l’escena electrònica internacional com Dennis Cruz, Marco Faraone, Chus o Kryder, que actuaran a L’Abarset en les pròximes setmanes. Fins ara,  ja han passat per la cabina del local artistes tan coneguts com Edu Imbernon, Los Suruba, Dosem, Viviana Casanova o B Jones, que acaba d’anunciar la seva actuació a l’escenari principal del festival Tomorrowland 2022.

L’Abarset reprèn l’esperit tradicional de l’antic local, però amb la tecnologia més puntera quant a so i llum que garanteix una experiència única

En les pròximes setmanes, L’Abarset serà l’escenari de les sessions de reputats DJ de fama internacional. És el cas d’Sparrow & Barbossa, el duet format pel suís Bryan Coletta i l’uruguaià Emiliano Haberli, artistes especialment coneguts pel seu afro house que seran a L’Abarset el 18 de febrer.

Dissabte 19 actuarà Marco Faraone, la versatilitat del qual fa que cadascun dels seus sets siguin màgics. Els seus herois nos porten als 90 amb Masters At Work, Todd Terry i Laurent Garnier, sobretot en la seva vessant més house, com a principals referents, tot i que els seus primers discos eren més hip hop, amb Run DMC i Tupac com a exemples.

El mateix dia 19 també actuarà el canari Héctor Couto, un clar exemple de talent i joventut. Ha estrenat recentment el seu primer micro-documental, Late Latam, un dinàmic i integral cop d’ull a la professió del DJ i a les enriquidores vivències que es generen a partir d’aquest ofici amb amor, humilitat i passió.

Anna Tur, DJ i locutora de ràdio, ocuparà la cabina de L´Abarset el dissabte 26 de febrer. Anna Tur, considerada l’artista eivissenca amb més projecció internacional, ha actuat en els clubs més importants de l’Illa Blanca (Pacha, Amnesia, Privilege, HÏ, Blue Marlin i IMS Ibiza) i en els festivals més importants del món, com Creamfields, Tomorrowland, Untold, Neversea o The BPM Festival. Actualment està immersa en el llançament del seu propi projecte de comunicació i promoció artística, Balearica Music.

El cap de setmana següent serà el torn dels DJ Thomas Pasko (4 de març), resident del famós club Poney de Toulouse, i de l’internacional Chus (5 de març), que ha aconseguit compaginar les seves gires internacionals a Estats Units, Canadà i Emirats Àrabs amb la seva actuació a L’Abarset.

Christopher Knight, més conegut com Kryder, passarà per la cabina de L’Abarset l’11 de març per compartir amb els amants de l’electrònica la seva potent proposta musical. Al dia següent, 12 de març, el també britànic Ben Sterling portarà a les muntanyes d’Andorra el seu pur so electrònic.

Finalment, per donar la benvinguda a la primavera, el madrileny Dennis Cruz arribarà a L’Abarset. Serà el 19 de març. Cruz és un dels artistes espanyols que ha irromput últimament amb més força en el panorama electrònic internacional, fins al punt que DJ de la talla de Los Suruba, Marco Carola, Roger Sanchez o Umek inclouen tracks seus a les seves sessions.


 

Notícies relacionades

Nova mobilització de músics per Ucraïna

Nova mobilització de músics per Ucraïna

Dijous 02 de febrer de 2023

Protagonitzaran un gala benèfica el 9 de febrer al Park Hotel

Llegir més
L'Abarset programa Kristine Love i Rendher

L'Abarset programa Kristine Love i Rendher

Dijous 02 de febrer de 2023

Actuen a la discoteca del Tarter aquest divendres i dissabte

Llegir més
Tomorrowland compta amb el dj establert a Andorra Brian Cross

Tomorrowland compta amb el dj establert a Andorra Brian Cross

Dimecres 01 de febrer de 2023

Actuarà el juliol vinent a Bèlgica en el festival de referència de l'escena electrònica

Llegir més