Landry Riba musica els poemes d’Ester Fenoll

Els textos de la poetessa esdevenen videoclips sota la direcció de Nil Forcada

Data: 15/02/2022

La poesia d’Ester Fenoll, les composicions de Landry Riba i les imatges de Nil Forcada s’uneixen en els clips Te alejas… i 08 de Diciembre de 2020. La base són dos poemes del llibre Un verano en la recámara (Aloma Editors) recitats per la mateixa autora, Ester Fenoll.

L’audio ha estat enregistrat, mesclat i masteritzat a Mountain Song Studio de Canillo, els estudis de Landry Riba.

El llibre, en que han participat el pintor i dibuixant Perico Pastor, que hi ha fet les il·lustracions, i el conservador general de la col·lecció Carmen Thyssen, Guillermo Cervera, com a prologuista, aplega una vuitantena de poemes escrits al llarg de la darrera dècada. Les peces exploren emocions i sentiments com l’amor, el desamor, la tristesa, la il·lusió o la nostàlgia.

 

Notícies relacionades

Landry Riba estrena videoclip de la banda sonora de Pròfugs

Dijous 03 de febrer de 2022

La peça "A casa", també dirigida pel director Nil Forcada, té com a protagonista la ballarina Marta Moran.

Llegir més
Concerts a prop dels cims

Concerts a prop dels cims

Dilluns 31 de gener de 2022

El projecte Mountains of Music neix de la suma dels recorreguts de dues persones apassionades pel món de la muntanya, la música i la pràctica esportiva.

Llegir més
Música a la vora dels frescos

Música a la vora dels frescos

Diumenge 13 de gener de 2019

Al Landry Riba músic –el que ara s’esforça perquè el Landry Riba secretari d’Estat d’Afers Europeus no el fagociti– li agrada explorar escenaris de concerts inèdits. Aquest vespre estrena l’Espai Columba, amb els frescos romànics com a espectadors de luxe.

Llegir més