Perséfone prepara nou disc

Dilluns 05 de agost de 2019

El grup de ‘progressive metal’ està preparant el sisè llarga durada després de l’èxit d’‘Aathma’, del 2017. La banda destaca que incorporarà tot el que ha après en els 18 anys de vida

Llegeix més

Una bona jugada

Divendres 10 de maig de 2019

A la sèrie ‘Les de l’hoquei’ Andorra ensenya la poteta: la més recent incorporació, un tema de Four Flags a la banda sonora

Llegeix més

Música a la vora dels frescos

Diumenge 13 de gener de 2019

Al Landry Riba músic –el que ara s’esforça perquè el Landry Riba secretari d’Estat d’Afers Europeus no el fagociti– li agrada explorar escenaris de concerts inèdits. Aquest vespre estrena l’Espai Columba, amb els frescos romànics com a espectadors de luxe.

Llegeix més

Com el morter

Dilluns 05 de novembre de 2018

Un perfil de Toni Mestre, baixista de Persefone, una peça fonamental de la banda de metall progressiu

Llegeix més

Trinxat i heavy als USA

Dimecres 26 de setembre de 2018

Saben aquell que diu que Canadà és un lloc segur i Mèxic D. F. està ple de perills? Doncs als Persefone els sona, això, a acudit. Molt lluny de l’experiència per terres americanes, un recorregut de sud a nord que els impulsa a la primera divisió de la música metal.

Llegeix més

Punkers Love Georgie Dann

Dijous 28 de juny de 2018

Punkers Love The 80’s van veure, en aquest Diari, que Georgie Dann actuaria a la festa major laurediana i de seguida es van postular per telonejar-lo: és el seu ídol. El comú els va “fer una cobra de manual” i ells van iniciar una campanya a Change.org.

Llegeix més

Bluetonics 2.0

Dimecres 14 de juny de 2017

La banda protagonitzarà el proper concert de la temporada a l’Auditori Nacional. El conjunt de llarg recorregut al Principat entra en una nova etapa, un 2.0 que podria portar-la, per fi, cap a l’enregistrament d’un disc amb temes propis.

Llegeix més

Escriure amb els budells

Diumenge 22 de gener de 2017

“Escribo lo que siento, si no algun día reviento.” Veloziraptors, un dels escassos exponents del rap al Principat, surten de nou a la palestra. Però amb ‘Líneas sucias’, que serà el tercer treball discogràfic, buscaran el públic tema a tema.

Llegeix més

Patxi Leiva, al Liceu

Divendres 09 de setembre de 2016

El cantant confessa que si s’ho pensa, les cames li fan figa: el 15 d’octubre pujarà a l’escenari del Liceu barceloní, en el marc d’un concert benèfic.

Llegeix més