Els imprescindibles de marta Roquett

Dilluns 02 de desembre de 2019

L’escaldenca està gravant un disc anomenat ‘Papallones’, en català i castellà, que veurà la llum a mitjan 2020. Compon les cançons d’amor, somnis i il·lusió acompanyada de la guitarra acústica

Llegeix més

Nina i 'l'intel·lectual del rap'

Diumenge 01 de desembre de 2019

Céline Montel –Nina en qüestions artístiques– va sortir de la seva Laurèdia natal per provar fortuna a París en el món de la música. Ara fa un pas d’allò més sonor: presenta un tema on suma la col·laboració de Youssoupha, un referent del rap en francès.

Llegeix més

L'underground segueix sonant

Dimecres 09 de octubre de 2019

O s’ho fan ells o la proposta musical al país quedaria coixa del peu més underground, per això un grup d’aficionats ha creat una associació per continuar endavant amb el Rockòdrom, cicle impulsat per Santi Casas i que arriba a la sisena edició.

Llegeix més

Perséfone prepara nou disc

Dilluns 05 de agost de 2019

El grup de ‘progressive metal’ està preparant el sisè llarga durada després de l’èxit d’‘Aathma’, del 2017. La banda destaca que incorporarà tot el que ha après en els 18 anys de vida

Llegeix més

Una bona jugada

Divendres 10 de maig de 2019

A la sèrie ‘Les de l’hoquei’ Andorra ensenya la poteta: la més recent incorporació, un tema de Four Flags a la banda sonora

Llegeix més

Música a la vora dels frescos

Diumenge 13 de gener de 2019

Al Landry Riba músic –el que ara s’esforça perquè el Landry Riba secretari d’Estat d’Afers Europeus no el fagociti– li agrada explorar escenaris de concerts inèdits. Aquest vespre estrena l’Espai Columba, amb els frescos romànics com a espectadors de luxe.

Llegeix més

Com el morter

Dilluns 05 de novembre de 2018

Un perfil de Toni Mestre, baixista de Persefone, una peça fonamental de la banda de metall progressiu

Llegeix més

Trinxat i heavy als USA

Dimecres 26 de setembre de 2018

Saben aquell que diu que Canadà és un lloc segur i Mèxic D. F. està ple de perills? Doncs als Persefone els sona, això, a acudit. Molt lluny de l’experiència per terres americanes, un recorregut de sud a nord que els impulsa a la primera divisió de la música metal.

Llegeix més

Punkers Love Georgie Dann

Dijous 28 de juny de 2018

Punkers Love The 80’s van veure, en aquest Diari, que Georgie Dann actuaria a la festa major laurediana i de seguida es van postular per telonejar-lo: és el seu ídol. El comú els va “fer una cobra de manual” i ells van iniciar una campanya a Change.org.

Llegeix més