The lobby bar

The lobby bar

Telèfon:760 760

Ubicació:Escaldes-Engordany

Aquest espai gastronòmic a la planta baixa del Hotel Golden Tulip Andorra ofereix una programació regular de concerts. Cada dijous a les 20 hores ofereix actuacions d'artistes o grups local de petit format adreçades tant als clients de l'establiment com a públic andorrà. El local ocupa sumant-hi la recepció de l'establiment hoteler un total de 420 m2.

Auditori Nacional d'Andorra

Auditori Nacional d'Andorra

Telèfon:(+376) 838 325

Ubicació:Ordino

L'Auditori Nacional d'Andorra és un edifici de la dècada de 1930 restaurat com auditori del Principat d'Andorra. Està situat a la població d'Ordino a tocar de la Casa Museu d'Areny-Plandolit. L'edifici compta amb cinc plantes.  Als dos nivells dels subsol hi trobem els camerins, lavabos i una zona per a  petits espectacles de diferent format. A la planta baixa s'accedeix al vestíbul i a la platea, amb una capacitat per a 270 persones i un escenari amb una superfície de 97,2 m². Les plantes segona i tercera acullen dues galeries, amb una capacitat cadascuna per a 90 persones.    

La fada ignorant

La fada ignorant

Telèfon:(+376) 821 815

Ubicació:Andorra la Vella

Tenim capacitat per 80 persones, ambientatació amb música alternativa, sovint en directe. Ens caracteritzem per les nostres presentacions de llibres, exposicions, festes temàtiques, música en viu, actuacions i espectacles. A més, tenim jocs de taula i monitors de televisió per veure documentals, cinema mut i obres teatrals. L’últim dijous de cada mes a partir de les 20:00 h. se celebren sessions de text, música i veu a micròfon obert (tothom pot participar).

Sala d'actes

Sala d'actes

Telèfon:890 890

Ubicació:Escaldes-Engordany

La sala d'actes, situada a l'edifici del comú d'Escaldes-Engordany, és un equipament de llarga trajectòria però recentment reformada, que ha acollit al llarg de més de tres dècades cicles de conferències, presentacions i espectacles de petit format de diverses disciplines. Disposa de material tècnic de so, il·luminació i audiovisual que permet acollir diversos tipus d'actes: conferències, concerts... La sala, que compta amb un camerino, té una superfície de 171 m² i aforament de 197 butaques. La superfície de l’escenari és de 57 m²  

The RoofTop Van

The RoofTop Van

Telèfon:760 760

Ubicació:Escaldes-Engordany

L'hotel Golden Tulip  ha convertit la seva terrassa situada en la sisena planta, en un espai per gaudir d'actuacions de Djs o de formacions musicals. Durant la temporada d'hivern s'hi celebra diàriament l'après ski amb els DJ residents Fran Morales, DJ Max i DJ Basc. L'espai, de 280m2, té una capacitat de 50 persones.

Prat del Roure

Prat del Roure

Telèfon:890 890

Ubicació:Escaldes-Engordany

És una de les sales de concerts i espectacles de referència. Ha acollit concerts de diversa mida així com espectacles de dansa, teatre i esdeveniments de diversa índole com el Saló del videojoc. Es tracta d'una sala polivalent equipada amb material tècnic de so i il·luminació que permet acollir diversos formats d'espectacles i concerts. La superfície de la sala és de 1.166 m². Disposa d'un aforament de 756 persones assegudes i 1.400 de peu. L'escenari té una superdície de 290 m² i disposa d'un ampli hall d'entrada de 350 m²  i tres camerinos de diferents mides completament equipats.

Centre de congressos

Centre de congressos

Telèfon:(+376) 730 005

Ubicació:Andorra la Vella

El Centre de Congressos té una superfície de 4.200 m2 distribuïts en instal·lacions com l’auditori, amb una capacitat per a 914 espectadors, i que es pot transformar fàcilment en una sala de treball per a 450 persones amb taules i butaques, connexions elèctriques, multimèdia, traducció simultània i equipaments d’última generació.

Teatre comunal

Teatre comunal

Telèfon:(+376) 730 037

Ubicació:Andorra la Vella

El Teatre Comunal és el centre neuràlgic dels espectacles teatrals infantils i per adults de la parròquia. El seus màxims exponents són la Temporada de Teatre, amb 50 edicions, i la Temporada de Teatre infantil. El teatre, situat a l'Antic Carrer Major, 24, té un aforament de 247 places. L’àrea de Cultura ofereix, a més, la possibilitat de llogar la sala, un tràmit que s'ha de fer a les oficines del Centre Cultural La Llacuna.

Teatre de les Fontetes

Teatre de les Fontetes

Telèfon:736900

Ubicació:La Massana

El teatre de les Fontetes, és un dels espais escènics de la Massana, amb 168 butaques fixes. Compta amb equipament tècnic per realitzar tant espectacles escènics de petit i mitjà format com també conferències, concerts, presentacions, cinema i accions on es requereixi un espai recollit i càlid per comunicar amb els espectadors. Disposa de dos camerinos i sala tècnica i d’un piano d 1/4 de cua per les accions musicals Aquest equipament és gestionat pel departament de Cultura del Comú de la Massana.

Centre cultural i de congressos Lauredià

Centre cultural i de congressos Lauredià

Telèfon:(+376) 744 044

Ubicació:Sant Julià de Lòria

El Centre cultural i de congressos lauredià es troba al centre de Sant Julià de Lòria, el primer nucli urbà andorrà un cop passada la frontera amb Espanya. La seva situació, a tot just sis quilòmetres de la capital del país i al bell mig d’un poble tranquil, assegura un entorn que facilita l’organització i el desenvolupament d’esdeveniments.