www.musik.ad és un domini d’Internet de titularitat de la societat Premsa Andorrana, SA (Premandsa).

L’adreça de Premandsa és: C/ Bonaventura Riberaygua, 39 5a planta AD500 Andorra la Vella Principat d’Andorra Telèfon: 00 376 877 477 Fax: 00 376 863 800 / 00 376 863 802 diaridigital@diariandorra.ad

1. Condicions d’accés
L’accés al lloc web de Premandsa comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal així com de la utilització del lloc web, els seus continguts i serveis de conformitat amb el que preveu la legislació vigent.

2. Condicions d’ús
L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit dels continguts i serveis que ofereix aquest lloc web i a no utilitzar-los per incórrer en activitats il·lícites i contràries a la bona fe i a la legislació vigent; de tota activitat dirigida a suplantar qualsevol persona física o jurídica; d’interferir, alterar, eludir, desconnectar o manipular el sistema, els servidors, les xarxes, els continguts o qualsevol dels dispositius de protecció o de sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats. En cas d’incompliment de les condicions d’accés i d’ús d’aquest lloc web, Premandsa emprendrà les accions civils i penals que corresponguin per perseguir les activitats i conductes descrites. L’usuari pot visualitzar tots els elements, imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los al disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui, únicament i exclusivament, per a ús personal i provat.

3. Objecte
Premandsa, a través d’aquest lloc web, proporciona l’accés del públic a tots els continguts inclosos a Musik.ad així com als diferents productes editorials que formen part de la societat Premandsa.

4. Continguts
Els continguts, l’organització i els enllaços han estat seleccionats per Premandsa. Premandsa es reserva el dret a efectuar, sense avís previ, modificacions en el seu web i a canviar-ne, suprimir-ne o afegir-hi continguts i serveis així com a variar-ne la presentació. També es reserva el dret a limitar-ne o impedir-hi l’accés, temporalment o definitivament, sense avís previ. Aquest lloc web consta de textos, imatges, sons, àudio, vídeo i software que l’usuari pot descarregar per a ús personal.

5. Exempció de responsabilitats
D’accés
Premandsa no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin derivar-se de la disponibilitat i la continuïtat tècnica del funcionament del lloc web. Premandsa no es fa responsable dels danys que es puguin causar en els equips dels usuaris a conseqüència de l’existència de virus informàtics que l’usuari pugui contraure a causa de la navegació pel lloc web. Contingut
La responsabilitat de l’ús de la informació continguda al lloc web és del mateix usuari. Premandsa no pot garantir la inexistència d’errors en l’accés al lloc web, en els seus continguts ni que aquests continguts es trobin totalment actualitzats; tanmateix, posarà tots els mitjans possibles per corregir-los o esmenar-los. Premandsa no es fa responsable en cap cas dels continguts, de les informacions o de les imatges que no depenguin del lloc web ni estiguin gestionats per Premandsa; dels danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin derivar per part de tercers a través del lloc web.

6. Drets de propietat intel·lectual
Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual del web www.musik.ad i dels seus continguts (textos, imatges, sons, àudio, vídeo, disseny i programari) pertanyen a Premandsa. Queda prohibida la reproducció total o parcial dels continguts d’aquesta web així com la seva utilització amb finalitat comercial, la seva distribució o la seva manipulació sense l’autorització expressa de Premandsa.

7. Enllaços
La presència a www.musik.ad de connexions a altres webs externes (enllaços) té un caràcter merament informatiu i de servei. Premandsa no es responsabilitza ni dóna cap tipus de garantia de les informacions, opinions i conceptes que s’emetin, es publiquin o es distribueixin en aquests enllaços. Tampoc no es responsabilitza dels danys i perjudicis que puguin generar els productes o serveis oferts a través d’aquests enllaços. Aquest avís legal afecta únicament i exclusivament el lloc web www.musik.ad i no d’altres llocs web que eventualment es puguin consultar mitjançant enllaços ni els enllaços d’altres llocs web continguts en www.musik.ad.

8. PREMSA ANDORRANA, SA garanteix el compliment de la normativa andorrana en matèria de protecció de dades, concretament de la Llei 29/2021 qualificada de protecció de dades personals, del 28 d’octubre del 2021 (d’ara endavant LQPD). Premandsa garanteix la seguretat i confidencialitat en el tractament automatitzat de les dades de caràcter personal subjectes a la LQPD.
En el moment en què un usuari/client facilita les seves dades personals, domiciliàries i de formes de pagament, aquestes dades són incorporades a la base de dades de Premandsa amb la finalitat d’oferir-li els béns i serveis que puguin ser gestionats a través de Premandsa, propietària del fitxer.
De conformitat amb la normativa vigent, s’informa els usuaris/clients que formalitzen aquest contracte que les seves dades personals són incorporades a un fitxer la creació del qual ha estat degudament notificada a l’Agència Andorrana de Protecció de Dades Personals. La finalitat del fitxer esmentat és permetre a Premandsa que realitzi les gestions dels serveis contractats per l’usuari/client així com la comunicació derivada de la relació contractual entre ambdues parts.
En tot moment, l’usuari/client podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de dades personals mitjançant una carta adreçada a Atenció a l’Usuari (Bonaventura Riberaygua, 39, 5a planta. AD500 Andorra la Vella) o enviant un missatge per correu electrònic a l’adreça electrònica atenciousuari@diariandorra.ad en què quedi recollit l’assumpte.